Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Versleten lp's over

‘Doneer en draag bij!’

Doneer versleten lp’s

Versleten lp’s vormen de brandstof van ons bedrijf. Zonder een constante stroom vinyldonaties komt ons bedrijf tot stilstand. Gelukkig verblijden talloze particulieren en bedrijven ons wekelijks met dozen oude lp’s waar wij plectrums van maken. Ons team is daar maar al te blij mee, want op deze wijze krijgt vinyl een nieuw muzikaal leven en kunnen wij circulair produceren.

recycling vinyl records

‘The best way to recycle music’

"Gooi je versleten lp's niet weg"

Een krakende plaat met karakter ademt nostalgie wanneer je ‘m voor de tigste keer afspeelt op je oude platenspeler. Herinneringen drijven naar boven en gevoelens keren voor even terug. Maar wat als de plaat dusdanig slijt dat de ‘kraak’ de overhand neemt. De afvalbak inwerpen? Nee. Bewaren? Kan, maar wat moet je er nog mee? De perfecte uitkomst: doneren! Draag bij aan een afvalvrije wereld en inspireer gitaristen met stukjes van jouw oude lp’s.

Ben je erg gehecht aan je oude versleten lp en speel je gitaar? Dan kunnen wij op afspraak persoonlijke plectrums maken van jou favoriete plaat. Zo recycle je muziek op z’n best. Nog beter gezegd: ‘the best way to recycle music: vinylguitarpicks.com’, aldus Willem Schuit (bedenker van Vinyl Guitar Picks).

The best way to recycle music