Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Rol VinylGuitarPicks

Onze werkwijze

Van idee naar helder doel

"idee om van versleten lp’s plectrums te maken"

Ons spontane idee om van versleten lp’s plectrums te maken, is in rap tempo uitgegroeid tot een helder plan van aanpak. Met behulp van de consument gaan wij voor een 100 procent circulair product. Wij willen niet alleen aantonen dat duurzaam produceren haalbaar is, maar dat het ook kan leiden tot een artistiek eindresultaat.

Musici hebben met een plectrum van Vinyl Guitar Picks een uniek exemplaar in handen dat bijdraagt aan een groene toekomst.

Uitspraken team vinylguitarpicks.com

Van idee naar helder doel

Onze route naar 100% circulair

Onze route naar 100% circulair

"eindbestemming is een 100 procent circulair product"

Als ervaren ondernemers met een groene visie hebben wij onze route uitgestippeld dat in de toekomst zal leiden tot een afvalvrij product. Naast impact uitoefenen op een schonere wereld, hopen wij tegelijkertijd belangrijke spelers te inspireren om ons model op te volgen. Alleen door samenwerking en gebundelde krachten uit verschillende markten is uiteindelijk een schone en afvalvrije samenleving mogelijk.

Met een realistisch en hoopvol plan bewandelen wij, hand in hand met de consument, onze route met als eindbestemming een 100 procent circulair product.

Lees meer over de rol van de burgers

Samen circulair

"een goede duurzame handelsrelatie is de norm"

Een compleet circulair product verwezenlijken is uitsluitend mogelijk met de helpende hand van twee partijen: als allereerst die van de klant en ten tweede van handelspartners die ons model beamen. Aan de klant vragen we hun gebruikte/versleten plectrums naar ons te verzenden in een gesloten enveloppe. Middels deze wijze kunnen wij de gebruikte producten weer ‘omtoveren’ tot een nieuwe duurzame plectrum. Een kleine moeite en tegelijk een fantastisch bijdrage. Zo wordt de circulaire cirkel rond.

Omdat deze handelingen weinig arbeid vragen is deze handel gemakkelijk op te schalen. Wij zijn bereid om ons plafond constant te verhogen. Daarbij hebben we echter jouw hulp hard nodig. Handelspartners zijn nodig om Vinyl Guitar Picks in verschillende segmenten van de markt te implementeren. Daarbij denken wij aan partners als gemeenten, de detailhandel, muziekscholen, webshops etc. Door onze open en flexibele mentaliteit staat de deur voor een vrijblijvend gesprek altijd wagenwijd open. Ook schromen wij niet om in de toekomst een internationale weg in te slaan. Zolang wederzijds vertrouwen in een goede duurzame handelsrelatie de norm is, hebben wij alle vertrouwen in mogelijke partners.

Samen circulair met onze plectrums

"The best way to recycle music"

Willem Schuit

"Doe mee en ben ook een druppel op de gloeiende plaat"

Tim van Iersel

"Wat doen al die lp's hier in huis"

Irene van Krieken

"De plectrums van de toekomst"

Dion Smits

"Het is prachtig om te zien hoe vinyl een nieuw leven krijgt"

Hans van Krieken