Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Rol Burgers

Wat kun jij doen?

Versleten plectrums retourneren

"Wat is die bijgeleverde enveloppe?"

Wij hebben jouw hulp nodig om dit product 100 procent circulair te maken. Het enige wat wij vragen is om de versleten plectrums te retourneren in de bijgeleverde enveloppe. Op deze manier draag jij jouw steentje bij aan een duurzaam product. Medewerking van consumenten is essentieel om compleet circulair te produceren. Daarbij komt een mate van verantwoordelijkheid kijken die wij zelf nemen maar ook in vertrouwen uit handen geven.

Wij geloven in een betere, groenere wereld door een partnership tussen producent en klant. Gezamenlijk hebben we hetzelfde hoofddoel: zo min mogelijk verspillen. En aangezien een groot deel van Nederland zich realiseert dat dit mondiale probleem aangepakt moet worden, geloven wij in samenwerking met jou.

Animatie video transformatie voor iedereen

Versleten plectrums retourneren

Doneer jouw oude lp’s

Oude lp’s doneren

"doneer jouw oude lp’s"

Duizenden Nederlanders bewaren dozen lp’s op zolder waar ze niets mee doen. Veel wordt weggegooid of naar een kringloopwinkel gebracht. Dat eerste is doodzonde als je het ons vraagt. Door jouw oude lp’s aan ons te doneren, blaas jij jouw vinyl nieuw leven in. Niet zomaar nieuw leven, maar een artistiek, muzikaal en circulair nieuw bestaan. Jij maakt ons dolblij met oude platen die wij vervolgens omsmelten tot unieke plectrums van hoge kwaliteit.

Regelmatig vertellen klanten ons het inspirerend en bijzonder te vinden om muziek te maken met onze plectrums. Niet alleen omdat deze vinylplectrums muziek en historie ademen, maar uiteraard ook omdat ze bijdragen aan een betere toekomst.

Stuur je versleten lp's naar ons op!

Deel ons verhaal

"muzikanten kiezen voor duurzaam"

Des te meer mensen onze missie delen, des te eerder er een circulaire economie ontstaat. Alleen op deze manier raken grondstofvoorraden niet uitgeput en gaan wij een rooskleurige toekomst tegemoet. Deze missie is niet alleen van ons als bedrijf, maar van ons allemaal: burgers, overheden, en instanties. Met een sterke samenwerking is onze missie realiseerbaar. Wij zijn met Vinyl Guitar Picks begonnen omdat wij in de kracht van verantwoordelijkheid geloven.

Daarom vertrouwen wij er op dat onze klanten delen met welk doel ze ons product gebruiken. Het kan niet missen dat dit aanstekelijk werkt en steeds meer muzikanten voor duurzaam kiezen. Met andere woorden: als zowel overheden als bedrijven en burgers hun verantwoordelijkheid nemen is een circulaire economie realiseerbaar.

Deel ons verhaal over circulaire economie

De circulaire economie - een transformatie voor iedereen?