Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Rol Bedrijfsleven

Zo help je als bedrijf mee

Aanbieden circulaire producten

"100% van de opbrengst gaat rechtstreeks door naar innovatie"

Bedrijven hebben een grote verantwoordelijkheid als het gaat om een duurzame toekomst. Naast de overheid en de burgers is het bedrijfsleven een enorme speler met een immense impact op de consument. Zo kunnen (web)winkels er indirect voor zorgen dat hun klanten voor duurzaam kiezen. Het enige wat wij van bedrijven vragen is het promoten van duurzame, circulaire producten. Een sterke samenwerking met de retailsector is dus van levensbelang om ons doel te verwezenlijken.

Het is fantastisch om te merken dat veel bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en met ons in zee gaan. Binnen een mum van tijd hebben wij tientallen bedrijven gevonden die ons product aanbieden. Wij kunnen niet wachten om met meer bedrijven samen te werken. En vergeet vooral niet dat 100% van de opbrengst rechtstreeks doorgaat naar innovatie en wordt gebruikt om verdere circulaire ontwikkelingen door te voeren.

Circulaire economie voor uw onderneming

Aanbieden circulaire producten

Circulaire supply chain

Circulaire supply chain

"het binnenhalen van oude lp’s tot aan de toonbank"

Partnerships aangaan doen wij met één hoofdreden: het constant innoveren om tot een 100 procent circulair product te komen. De meest uiteenlopende bedrijven hebben daar een aandeel in: makers van verpakkingen, (web)winkels, aanbieders van oude lp’s, kringloopwinkels en muziekscholen.

Middels een efficiënte samenwerking tussen alle samenwerkende bedrijven ontstaat er een razendsnel proces van het binnenhalen van oude lp’s tot aan de toonbank. De hoofdingrediënten zijn heldere communicatie en gezamenlijke hoofddoelen. Wij als team van Vinyl Guitar Picks doen er alles aan om een vertrouwensband te creëren met alle samenwerkende partijen.

Lees meer over de rol van de gemeentes

Meer circulaire producten

"circulair produceren is niet ingewikkeld of peperduur"

De verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven zit puur in het aanbieden en/of stimuleren van circulaire producten. Consumenten komen zo meer in contact met ‘gemakkelijk consumeerbare’ duurzaamheid. Vinyl Guitar Picks is daar slechts één voorbeeld van. Gelukkig zijn er nog tal van andere circulaire producten op de markt. Echter is dit als je het ons vraagt nog te weinig. Mensen gaan namelijk pas circulair consumeren wanneer er een groter (en goedkoper) aanbod is. Samen met startups, maar ook met grote bedrijven gaan wij dit stimuleren.

Tevens willen wij met onze duurzame plectrums laten zien dat circulair produceren niet ingewikkeld en peperduur hoeft te zijn. Begin klein, denk groots!

Meer circulaire producten bedrijfsleven

Uw bedrijf wil aan de slag met de circulaire economie?