Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Retour Adres versleten plectrums!

Onze dank is groot!

Plectrums terugsturen

Weggooien doen wij niet aan. Sterker nog, wij maken gloednieuwe producten van oud materiaal. Naast het werven van oude lp’s vragen wij jouw versleten vinyl plectrums te retourneren via de bijgeleverde enveloppen. Zo help je ons 100 procent circulair produceren en de wereld afvalvrij te maken. Stuur je versleten plectrums retour naar het volgende adres:

EVEAR B.V.
Afdeling: Vinyl Guitar Picks
Koningstraat 16
5688TC Oirschot
Nederland

Plectrums terugsturen

Van oud naar nieuw

"duurzame ondernemers en consumenten"

Met specifiek mechaniek branden wij lp’s en oude vinyl plectrums om tot de juiste formaten plectrums. Vervolgens worden de nieuwe exemplaren verwerkt en de verpakking gestopt. Dan zijn ze klaar voor transport en liggen ze binnen mum van tijd op jouw deurmat of bij jou in de winkel. Dit vrij simpele proces dient als inspiratie voor andere duurzame ondernemers en consumenten. Want als wij het kunnen, kan jij het ook.

Tot slot het antwoord op de vraag wanneer jouw plectrum toe is aan vervanging. Als het product dusdanig slijt dat de vorm van de plectrum raakt aangetast, is het tijd voor een nieuwe. Afhankelijk van hoe vaak en intensief je speelt kan dit weken tot jaren duren. Vragen of opmerkingen over het terugsturen en/of het vervangen van onze plectrums? Laat het ons weten!

Van oud naar nieuw