Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Impact

Meer impact door innovatie

Impact van ons product

"Goed voorbeeld doet goed volgen"

Vinyl Guitar Picks is uit de grond geschoten. Het team draait overuren en onze telefoon staat roodgloeiend. Dankzij de consument en meewerkende bedrijven verkopen we dagelijks tientallen tot honderden plectrums. Deze groei is niet alleen aantrekkelijk voor ons als bedrijf, maar vooral belangrijk: des te meer wij produceren, des te minder afval er ontstaat. Groei maakt innovatie en opschaling mogelijk. Gedurende dit proces motiveren wij andere plectrumaanbieders ook circulair te produceren. Alleen via een gezamenlijke route produceert ieder bedrijf straks in 2050 circulair. Vinyl Guitar Picks trekt graag de kar en nodigt iedereen uit mee te doen.

Wij zien onszelf als inspiratiebron dat maar al te graag het goede voorbeeld geeft. Daarentegen staan we ook open voor eerlijke feedback en verbeteringen. Deze ingrediënten helpen ons invloed uit te oefenen op een duurzame wereld.

Ontdek onze missie

Impact van ons product

Opbrengst naar innovatie

Opbrengst naar innovatie

Wij steken tijd, energie en geld in innovatie en opschaling

Als het aan de overheid ligt is onze economie over dertig jaar circulair. Deze torenhoge ambitie begint bij onszelf. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en verkopen duurzame producten. Het kwartje van besef dat er eerst flink aanbod nodig is voordat er vraag van de consument ontstaat, is nog lang niet overal gevallen. Daarom steekt Vinyl Guitar Picks tijd, energie en geld in innovatie en opschaling. Hoe groter we worden, hoe minder grondstoffen er worden verspild.

De consument houdt ons bedrijf draaiende. Niet alleen door verkoop, maar vooral door het doneren van lp’s en versleten plectrums. Wij hadden het nooit voor mogelijk gehouden dat er zo’n grote mate van enthousiasme zou ontstaat door alleen al het idee van Vinyl Guitar Picks. Hopelijk houden wij deze positieve energie gezamenlijk nog jaren vast.

Rol burger

Jouw impact

"Is groter dan je wellicht denkt"

Aan het gitaar spelen met onze plectrums? Dan draag jij bij aan een circulaire economie! Hoe tof is dat? Jouw impact is groter dan je wellicht denkt. Naast het aanschaffen van ons product vragen wij iedereen versleten lp’s op te sturen. Dus heb je nog een oude doos platen liggen of ken je iemand die er vanaf wil? Schenk ze aan ons door contact op te nemen met telefoonnummer: +31 (0) 40 209 4214. Of mail naar hallo(apenstaartje)vinylguitarpicks.com. Wij zijn jou eeuwig dankbaar!

Nóg meer impact uitoefenen? Dat kan door jouw verhaal delen. Laat op social media zien dat je gerecyclede plectrums gebruikt en inspireer anderen om ook voor duurzaam te kiezen. Wij vertrouwen op eenieders verantwoordelijkheid om een afvalvrije toekomst te realiseren.

Doneer lp's

Jouw impact