Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Het innovatieproces

Dit willen wij bereiken

Constant door ontwikkelen

ontwikkelen van volgende generatie plectrums

Vinyl Guitar Picks innoveert constant om haar product te perfectioneren, het productieproces te versnellen en om compleet circulair te produceren. Wij steken veel tijd en geld in het ontwikkelen van volgende generatie plectrums. Met andere woorden: teruggestuurde plectrums willen wij net als versleten lp’s omsmelten tot nieuwe exemplaren. Alleen door een groot deel van onze omzet direct in innovatie te stoppen gaat dit lukken.

Innovatie in bedrijven is een oneindig proces. Vroeg of laat zijn er altijd zaken die beter, sneller en/of duurzamer kunnen. Zowel ons team als onze handelspartners houden ons scherp door maandelijks met innovatie initiatieven te komen. Op deze wijze hebben wij machines laten ontwerpen die het mogelijk maken snel en veilig vinyl om te smelten tot verschillende vormen plectrums.

Bewustwording Bedrijfsleven

Constant door ontwikkelen

Geen winstoogmerk

Wij produceren onze plectrums om grofweg drie redenen: bewustwording te creëren, impact oefenen en innovatie. Vooral het laatstgenoemde proces vergt geld. Omdat wij gemotiveerd zijn het beste eruit te halen gebruiken wij bijna alle omzetopbrengst voor innovatie. De innovatie gaat van productieproces tot verkoop en alles daar daartussen.

Geen winstoogmerk

Gezamenlijk innovatief

kansen voor duurzame innovatie

Onze manier van innovatief denken delen wij graag met belanghebbenden zoals consumenten en handelspartners. Zo ontstaat er een golf van input dat ons helpt scherp te blijven. Daarom stellen wij het op prijs om ideeën over ons product te mailen naar hallo (apenstaartje) vinylguitarpicks.com. Wie weet is jouw innovatieve idee hét idee van onze toekomst!

We zien in veel bedrijven kansen voor duurzame innovatie. Daarom zijn wij bereid duurzame startups te helpen hun doelen te realiseren. Uit samenwerkingsverbanden met gelijkgestemden ontstaan vrijwel altijd waardevolle ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met ons

Gezamenlijk innovatief