Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Bewustwording burgers

Misschien met de belangrijkste speler

Kleine handelingen, grote impact

Creëer bewustwording bij andere mensen

‘Wat heeft het nou voor zin als alleen ik mijn afval scheid?’. Soortgelijke opmerkingen hoor je vaak. Het is ook niet gek als je je bedenkt dat grote bedrijven duizend keer zo veel impact uitoefenen dan één individu. Toch is het van belang bewust om te gaan met afval en grondstoffen. Hergebruik zo veel mogelijk, recycle zo veel mogelijk en doneer zo veel mogelijk. De impact is niet groot als alleen jij het doet, maar jij creëert bewustwording bij andere mensen. Dit bewezen aanstekelijke effect is van belang om verantwoordelijkheid te creëren.

Het is de taak van bedrijven en overheden om dit gedrag van burgers/consumenten te stimuleren door meer circulair te produceren. Zo is dat kans groot dat versleten vinyl zonder ons op een grote afvalberg belandde.

Ontdek meer

Kleine handelingen, grote impact

De kracht van delen

Ben jij duurzaam bezig door bijvoorbeeld circulaire producten aan te schaffen? Houd het niet voor jezelf maar verspreid het met de wereld. Gebruik sociale media om bewustwording te creëren bij jouw vrienden en familie. De impact is nu misschien nog klein, maar wie weet waar we met zijn alleen over twintig jaar staan. Door anderen te motiveren draag jij je steentje bij aan een circulaire wereld.

Veel circulaire producten stralen nog niet van populariteit, maar bevinden zich op de achtergrond. Jij kan daar verandering in brengen door duurzame producten op de kaart te zetten. Je impact zal groter zijn dan je denkt.

De kracht van delen

Plastic plectrums de wereld uit

Plastic vervuild enorm

Help de wereld een handje en koop geen plastic plectrums. Plastic vervuild enorm en er zijn schaarste grondstoffen voor nodig om het te maken. Doodzonde als je hoog kwaliteit circulaire plectrums kan maken van oud vinyl. Door het gebruik van Vinyl Guitar Picks ga je afvalverspilling tegen. Hoe meer gitaristen voor ons product kiezen, hoe minder plastic afval er verspild wordt. Tevens maken consumenten innovatie mogelijk. Denk aan meer verschillende formaten plectrums, andere groten, snellere productie etc.

Maak andere consumenten bewust door Vinyl Guitar Picks te promoten. Dit kan zowel mondeling als via sociale media. Wij stellen iedere mate van hulp zeer op prijs. Uiteindelijk zal jouw helpende hand leiden tot eindeloze innovatie en een afvalvrij Nederland.

Ontdek meer

Plastic plectrums de wereld uit