Telefoon: 06 4059 6634
dinsdag t/m vrijdag | 10:00 - 16:00 uur

Ons circulair team

Dit team maakt het mogelijk
Willem Schuit
concept developer en communicatie

Willem is in 2017 van Mexico naar Canada gelopen. Tijdens deze reis zag hij hoe het consumeren van goederen anders kan. Op een avond zat Willem samen met Hans aan de keuken tafel de business affiliate marketing door te speken. "Zeg Hans wat ga jij met al die lp's doen die daar op een stapel in de hoek liggen?" Willem is de bedenker van dit prachtige concept en wil dit snel bekend maken onder het grote publiek. In 2020 gaat hij opnieuw aan een reis beginnen. Dit keer met een bus waarmee hij Europa gaat rond reizen om iedereen zijn boodschap te vertellen. "The best way to recycle music is vinylguitarpicks.com"

Irene van Krieken
Graphic Designer en Print Producer

Je vraagt je vast af wie al die tekeningen heeft gemaakt op deze website? Irene heeft deze met veel plezier in de avonden gemaakt! Een drukke ondernemer heeft een vrouw nodig in de achterban die hem support en op tijd tot halt roept. Irene heeft drie kinderen en is getrouwd met Hans. Samen vormen ze een stevig team die staat als een huis. Als hans weer druk aan het doordenken is welke stappen hij gaat maken is de vrolijke Irene door het huis aan het fluiten op de maat van de folkmuziek die Hans onafgebroken de hele dag draait. Naast de tekeningen toetst ze nieuwe plannen binnen vinylguitarpicks.com op haalbaarheid.

Hans van Krieken
communicatie en organisatie

Hans is vader van twee dochters en een zoon. Hij is groot fan van gitaar muziek en heeft al vele concerten bijgewoond. Bij het opzetten van deze organisatie en bij het produceren van de plectrums heeft hij altijd YoutTube met knappe folk nummertjes opstaan. Hans is DGA van Stellia CMS en maakt naast plectrums dus ook affiliate marketing toegankelijk onder het grote publiek. In 3 jaar tijd is hij met zijn organisatie Stellia CMS marktleider geworden. Zijn kracht ligt bij het snel bekend maken van een product of dienst. Ook hier zal hij zorgen dat vinylguitarpicks.com snel zijn bekendheid gaat krijgen.

Sonja Schwedersky
Senior SEO content publisher

Onze Sonja, lekker gek en zo leuk! Een viool weet ze zelfs te bespelen met onze vinly gitaar plectrums. Schwedersky speelde tien jaar in het Gouds Symfonie Orkest onder leiding van componist Jan van Dijk. Tevens speelde zij in Salon Orkest Pistache. Zij maakte deel uit van diverse ensembles waaronder een strijkkwartet, septet, oktet, duo en trio. Schwedersky stopte met vioolspelen op haar dertigste wegens carpaletunnelsyndroom aan beide polsen. Daarna legde ze zich toe op het componeren van muziek. Haar vaste uitgever is Donemus.

Dion Smits
Senior content publisher

Deze student Journalistiek en Spaanse taal en cultuur is een veelbelovend tekstschrijver. Door zijn leuke manier van schrijven laat hij ons product tot leven komen. Hij zorgt ervoor dat het soms ingewikkelde onderwerp:circulair, voor iedereen te begrijpen is. Dion is een sympatieke, enthousiaste en sportieve jongen die veel in zijn mars heeft. Naast het schrijven van teksten voor verschillende organisaties verdiend hij zijn geld met affiliate marketing bij Stellia CMS. Hij komt uit Groningen en wie weet krijgen jullie nog veel meer van hem te horen.

De kracht van ons team

Ons team, bestaande een zestal muzikale ondernemers, is vanaf dag één dag en nacht bezig om dit project te doen slagen. Al snel bleek Vinyl Guitar Picks een product dat bij zowel de consument als bij handelspartners in de smaak valt. De opstart van een onderneming is bij ons allen nog nooit zo vooruitstrevend verlopen. De hartverwarmende en positieve reacties van derden over ons product motiveren ons om Vinyl Guitar Picks constant te blijven innoveren. We hadden nooit verwacht dat wij muziek konden recyclen, totdat bedenker Willem Schuit met dit idee kwam. Wij zijn klaar voor de toekomst!

De kracht van ons team